Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenas

Regals de Nadal! Relats Il·lustrats Extres [En Obert]

Relats Il·lustrats Extres

Este video todavía se está procesando
DIA DELS SANTS INNOCENTS I US FEM UN REGAL? Doncs si! Entreu, cliqueu, i veniu a conèixer la nostra comunitat!
  
DIA DELS SANTS INNOCENTS I US FEM UN REGAL? 

 Doncs si, entreu, cliqueu i veniu a conèixer la nostra comunitat! 
 
Avui podeu gaudir d’un relat de l’Edgar Cotes d’accés lliure a l’Aixeta durant aquests dies! I no només això, el dia de Cap d’any i la vigília de Reis podreu gaudir de nous relats de Sergi G. Oset i David Gómez!  Una Innocentada?  Cliqueu, i comproveu! 
 
  L'Aixeta s'ha convertit en la casa de la nostra comunitat, un lloc on compartir activitats, presentar-vos llibres i novetats, parlar amb les autores i els il·lustradors, o fer-la petar amb editors o fer clubs de lectura. Però també un espai per parlar de llibres, de sèries o de notícies frikis al xat de Telegram. Un caliu que aporteu totes i tots plegats, que ens heu acompanyat en aquest primer any a l'Aixeta.
 
 
 🟢 Pots formar part de la nostra comunitat al Xat de Telegram:  https://t.me/+GrTLEAT5e9zg9aLn 
 🟡 Pots saber les nostres activitats al Grup de  Telegram: 

 Però sobretot, l'Aixeta, ha estat un espai creatiu, on les nostres autores i il·lustradores han generat durant tots aquests mesos relats il·lustrats intensos, amb humor, pulps, de terror, onírics, bizarros, fantàstics, ciberpunk o distòpics, creadors de mons que han construït un espai de pensament, transformador, crític i empàtic que oferim a tots vosaltres.
 
 I més això ens ha permès compartir aquest espai creatiu amb totes i totes les nostres aixeteres amb Juguem? Relats fantàstics, que ja ha portat algunes de les vostres creacions a la nostra Aixeta.

És per això que aprofitem aquest moment que l'Aixeta obra les Beques de Creació del 2023 per convidar-vos a tothom a fer-vos mecenes i conèixer aquest espai que estem creant tots junts i animar als que ja sou de la nostra Aixeta a recordar els primers relats que varen formar part de la nostra comunitat i pels que no ens coneixeu i pugueu tastar, ara teniu en obert el primer relat que va formar part de l'Aixeta fins al 30 de gener:  
 
Ens falten 4 mecenes per poder accedir a les Beques de Creació!  Us agrada la Fantasia? Us agrada Llegir? Ens ajudeu? Entreu, Tafanegeu, Cliqueu, Compartiu, Feu-vos Mecenes! 
 
 
 ▶️ I aquí teniu el relat il·lustrat per Bernat Gómez, d’Edgar Cotes, Els tubercles extraterrestres, una gran entrada de l’autor en el bizarro més divertit en català. 


📌 Tubercles extraterrestres d’Edgar Cotes


🖌️  I estigueu atents  a l'Aixeta els propers dies per més sorpreses i relats!