Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Subscribers

Regals de Nadal! Relats Il·lustrats Extres [En Obert]

Relats Il·lustrats Extres

This video is being processed
DIA DELS SANTS INNOCENTS I US FEM UN REGAL? Doncs si! Entreu, cliqueu, i veniu a conèixer la nostra comunitat!
  
DIA DELS SANTS INNOCENTS I US FEM UN REGAL? 

 Doncs si, entreu, cliqueu i veniu a conèixer la nostra comunitat! 
 
Avui podeu gaudir d’un relat de l’Edgar Cotes d’accés lliure a l’Aixeta durant aquests dies! I no només això, el dia de Cap d’any i la vigília de Reis podreu gaudir de nous relats de Sergi G. Oset i David Gómez!  Una Innocentada?  Cliqueu, i comproveu! 
 
  L'Aixeta s'ha convertit en la casa de la nostra comunitat, un lloc on compartir activitats, presentar-vos llibres i novetats, parlar amb les autores i els il·lustradors, o fer-la petar amb editors o fer clubs de lectura. Però també un espai per parlar de llibres, de sèries o de notícies frikis al xat de Telegram. Un caliu que aporteu totes i tots plegats, que ens heu acompanyat en aquest primer any a l'Aixeta.
 
 
 🟢 Pots formar part de la nostra comunitat al Xat de Telegram:  https://t.me/+GrTLEAT5e9zg9aLn 
 🟡 Pots saber les nostres activitats al Grup de  Telegram: 

 Però sobretot, l'Aixeta, ha estat un espai creatiu, on les nostres autores i il·lustradores han generat durant tots aquests mesos relats il·lustrats intensos, amb humor, pulps, de terror, onírics, bizarros, fantàstics, ciberpunk o distòpics, creadors de mons que han construït un espai de pensament, transformador, crític i empàtic que oferim a tots vosaltres.
 
 I més això ens ha permès compartir aquest espai creatiu amb totes i totes les nostres aixeteres amb Juguem? Relats fantàstics, que ja ha portat algunes de les vostres creacions a la nostra Aixeta.

És per això que aprofitem aquest moment que l'Aixeta obra les Beques de Creació del 2023 per convidar-vos a tothom a fer-vos mecenes i conèixer aquest espai que estem creant tots junts i animar als que ja sou de la nostra Aixeta a recordar els primers relats que varen formar part de la nostra comunitat i pels que no ens coneixeu i pugueu tastar, ara teniu en obert el primer relat que va formar part de l'Aixeta fins al 30 de gener:  
 
Ens falten 4 mecenes per poder accedir a les Beques de Creació!  Us agrada la Fantasia? Us agrada Llegir? Ens ajudeu? Entreu, Tafanegeu, Cliqueu, Compartiu, Feu-vos Mecenes! 
 
 
 ▶️ I aquí teniu el relat il·lustrat per Bernat Gómez, d’Edgar Cotes, Els tubercles extraterrestres, una gran entrada de l’autor en el bizarro més divertit en català. 


📌 Tubercles extraterrestres d’Edgar Cotes


🖌️  I estigueu atents  a l'Aixeta els propers dies per més sorpreses i relats!