Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenas

El futur són escriptores fantàstiques Km 0. Xerrada de la Fira Literal de Barcelona.

Autores K 0

Este video todavía se está procesando
Autores extraordinàries parlant del futur de l'escriptura de gènere.
 El 21 de maig a la Fira Literal tingué lloc un debat amb Sònia Boj, Elena Bartomeu i Mariló Álvarez Sanchis:  autores de casa nostra i editorials que publiquen en català, lluiten per crear un espai afí, que tracti tots els gèneres fantàstics, des de la distopia, al terror, passant per la fantaciència o l’espai opera des d’una òptica de gènere, amb propostes literàries des de la crítica explicita, fent de mirall de la nostra societat. 

L'Androide que podia estimar
Guia avançada per a pringades espacials
Suïcidis SA
Fòrvid 

És una història d'amor? No. No nomès. Podem fer un mirall de la realitat? Crítica i distorsió? Que entenem per forma de vida? Llengua, biologia, sonorització...  Moltes coses dins quatre llibres!

La realitat de les microeditorials com Edicions Secc o Chronos és que són invisibles i costa sortir en davant però amb valentia d'apostar per autores sense llarg recorregut i les autores K0 volen deixar de ser-ho i sortir i ser autores a la Rioja o a Frankfurt amb els tips de K0.