Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Subscribers

El futur són escriptores fantàstiques Km 0. Xerrada de la Fira Literal de Barcelona.

Autores K 0

This video is being processed
Autores extraordinàries parlant del futur de l'escriptura de gènere.
 El 21 de maig a la Fira Literal tingué lloc un debat amb Sònia Boj, Elena Bartomeu i Mariló Álvarez Sanchis:  autores de casa nostra i editorials que publiquen en català, lluiten per crear un espai afí, que tracti tots els gèneres fantàstics, des de la distopia, al terror, passant per la fantaciència o l’espai opera des d’una òptica de gènere, amb propostes literàries des de la crítica explicita, fent de mirall de la nostra societat. 

L'Androide que podia estimar
Guia avançada per a pringades espacials
Suïcidis SA
Fòrvid 

És una història d'amor? No. No nomès. Podem fer un mirall de la realitat? Crítica i distorsió? Que entenem per forma de vida? Llengua, biologia, sonorització...  Moltes coses dins quatre llibres!

La realitat de les microeditorials com Edicions Secc o Chronos és que són invisibles i costa sortir en davant però amb valentia d'apostar per autores sense llarg recorregut i les autores K0 volen deixar de ser-ho i sortir i ser autores a la Rioja o a Frankfurt amb els tips de K0.