Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenas

Edicions Secc road trip: horaris i signatures

S'acosta Sant Jordi i a Edicions Secc estem preparats per a oferir-vos un menú complet de llibres i signatures els dies 23 i 24 d'abril
 

No sentiu aquesta flaire a llibres nous i perfum de roses? S'acosta Sant Jordi i, per fi després de dos anys ben complicats, sembla que podrem fer festa grossa i tornar a prendre els carrers. I en tenim ganes, nosaltres. Moltes. Especialment perquè hem trobat molt a faltar veure'ns a les parades i poder xerrar del que més ens apassiona: els llibres i la literatura escrita en català.

Durant els darrers mesos hem estat treballant de valent per preparar-nos per a aquesta data tan important per a nosaltres. I aquí en tenim el resultat. Us hem preparat un programa ben carregat d'activitats pel cap de setmana de Sant Jordi. Durant els dies 23 i 24 d'abril, trobareu els llibres del nostre catàleg i als autors de la casa signant llibres. Dins i fora de Barcelona, perquè el fantàstic català serà extensiu o no serà.

On ens trobareu? Doncs als diferents punts de venda que us llistem aqui:
I el dia 24 d'abril: 
  • Parada de l'Ajuntament de Granyena de les Garrigues: a la Plaça de Catalunya a partir de les 11h.
  • Parada de l'associació Lo Set (Aspa): a la Plaça de la Vila a partir de les 11h.

A més a més, durant tot el dia 23 els autors i autores de la casa estaran fent road trip a diverses llibreries, així com en algunes de les parades, dins i fora de Barcelona. Podeu consultar els horaris i llocs de firmes al cartell que acompanya aquesta publicació. Si voleu la seva firma als vostres llibres, us covidem a fer la gimcama i caçar-los per la nostra geografia.
I sigui a les Terres de Ponent o a la Ciutat Comtal, veniu-nos a saludar, eh!