Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Subscribers

Edicions Secc road trip: horaris i signatures

S'acosta Sant Jordi i a Edicions Secc estem preparats per a oferir-vos un menú complet de llibres i signatures els dies 23 i 24 d'abril
 

No sentiu aquesta flaire a llibres nous i perfum de roses? S'acosta Sant Jordi i, per fi després de dos anys ben complicats, sembla que podrem fer festa grossa i tornar a prendre els carrers. I en tenim ganes, nosaltres. Moltes. Especialment perquè hem trobat molt a faltar veure'ns a les parades i poder xerrar del que més ens apassiona: els llibres i la literatura escrita en català.

Durant els darrers mesos hem estat treballant de valent per preparar-nos per a aquesta data tan important per a nosaltres. I aquí en tenim el resultat. Us hem preparat un programa ben carregat d'activitats pel cap de setmana de Sant Jordi. Durant els dies 23 i 24 d'abril, trobareu els llibres del nostre catàleg i als autors de la casa signant llibres. Dins i fora de Barcelona, perquè el fantàstic català serà extensiu o no serà.

On ens trobareu? Doncs als diferents punts de venda que us llistem aqui:
I el dia 24 d'abril: 
  • Parada de l'Ajuntament de Granyena de les Garrigues: a la Plaça de Catalunya a partir de les 11h.
  • Parada de l'associació Lo Set (Aspa): a la Plaça de la Vila a partir de les 11h.

A més a més, durant tot el dia 23 els autors i autores de la casa estaran fent road trip a diverses llibreries, així com en algunes de les parades, dins i fora de Barcelona. Podeu consultar els horaris i llocs de firmes al cartell que acompanya aquesta publicació. Si voleu la seva firma als vostres llibres, us covidem a fer la gimcama i caçar-los per la nostra geografia.
I sigui a les Terres de Ponent o a la Ciutat Comtal, veniu-nos a saludar, eh!