Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenas

Un Nadal ben abrigat amb un animal al cap! Us felicitem el Nadal amb la col·laboració de Richy Vidal!

Procés Creatiu

Este video todavía se está procesando
Un Nadal ben abrigat amb un animal al cap!
Un animal al cap!

 
🌲 Arriba Nadal i us volem enviar un artefacte malèfic a totes les vostres cases que us abdueixi el cervell, i us xucli les neurones, i us convidi compulsivament a llegir només fantasia gamberra i bizarra en català i en Richy Vidal d'Els Contes d'en Richy, la ment perversa que ha creat les gorres nadalenques amb tentacles/ potes peludetes absorbidores de voluntats, ha col·laborat amb el Concili Fetiller per portar-vos a la fantasia fosca, còsmica i divertida d'Edicions Secc.

Ai, no... buff, que em diuen que no. Que les magnífiques postals que ha creat Richi Vidal són per felicitar-vos, en nom d'Edicions Secc per Nadal!
Tentacular
 

BON NADAL! 

🏓 I aprofitem per presentar-vos al nostre col·laborador, que també té la seva pàgina de relats a l'Aixeta, que us convidem a visitar i fer-vos mecenes

 
@Richy_Vidal (Ricard Vidal) o també conegut com a @Richy_llibres, és un autor autodidacte Terrassenc. 

Té moltes idees i molta imaginació, un cul inquiet a qui sempre li agrada fer coses creatives com escriure i dibuixar. 

Actualment, té un projecte multiplataforma de relats curts en català, titulat: «Els contes d'en Richy», on narra els seus propis relats. 

(projecte disponible a YouTube, TikTok, Instagram i plataformes de Pòdcast com Spotify. Com també al seu web (en versió text) a: elscontes.cat 

A part d'escriure, dibuixar i narrar, també és creador de fanzins, com per exemple: «Els contes d'en Richy (volum 1)», què recull de forma creativa, els deu primers relats del projecte homònim, o també el relat de Sant Jordi «El drac que es convertí en rosa». 

 
🖌 I també us volem mostrar com ha estat el procés creatiu d'en Richy per fer aquestes postals que en els pròxims dies arribaran a casa vostra!