Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 30
    Subscribers

Tornem a la Literal! "La construcció d'Universos fetillers"

El Concili Fetiller, un món fantàstic, crític, empoderat i divers

Tornem a la @literalbcn amb el Concili Fetiller amb ple i presentem "La construcció d'Universos fetillers".

La @soniabojescobedo conversarà amb @sergi.g.oset, @edgar_cotes i @davidgomezsimo

 
El Concili Fetiller són autores i autors, fetilleres, que s'han unit per escriure des d'un univers comú, un Cercle Lovecraftià que transita i investiga pels marges de la ficció especulativa més alternativa que aquest any 2024 fan cinc anys. 

Sònia Boj, Sergi G. Oset, David Gómez i Edgar Cotes us mostraran aquest cercle narratiu en un diàleg entre tots quatre escriptors, per donar-vos a conèixer el seu univers i la seva complicitat com grup narratiu! 

Us volem mostrar quin és aquest cosmos narratiu, aquest cercle que treballa des de la crítica més explicita: anem més enllà del sistema solar, i més enllà del Núvol d'Oort i, per tant, podrem descobrir societats, éssers, persones, sistemes biològics o d'intel·ligència artificial que s'expressin social, cultural, psicològica i filosòficament diferent de nosaltres, i, en conseqüència, siguin socialment distints i que visquin la seva diversitat  de forma lliure i capacitadora o pensin que les diferents formes són totes enriquidores.

Us esperem  diumenge 26 de maig a les 13h30 a l'Ateneu l'Harmonia.


  "La construcció d'Universos fetillers". 

Comments (0)

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.