Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

Tornem a la Literal! "La construcció d'Universos fetillers"

El Concili Fetiller, un món fantàstic, crític, empoderat i divers

Tornem a la @literalbcn amb el Concili Fetiller amb ple i presentem "La construcció d'Universos fetillers".

La @soniabojescobedo conversarà amb @sergi.g.oset, @edgar_cotes i @davidgomezsimo

 
El Concili Fetiller són autores i autors, fetilleres, que s'han unit per escriure des d'un univers comú, un Cercle Lovecraftià que transita i investiga pels marges de la ficció especulativa més alternativa que aquest any 2024 fan cinc anys. 

Sònia Boj, Sergi G. Oset, David Gómez i Edgar Cotes us mostraran aquest cercle narratiu en un diàleg entre tots quatre escriptors, per donar-vos a conèixer el seu univers i la seva complicitat com grup narratiu! 

Us volem mostrar quin és aquest cosmos narratiu, aquest cercle que treballa des de la crítica més explicita: anem més enllà del sistema solar, i més enllà del Núvol d'Oort i, per tant, podrem descobrir societats, éssers, persones, sistemes biològics o d'intel·ligència artificial que s'expressin social, cultural, psicològica i filosòficament diferent de nosaltres, i, en conseqüència, siguin socialment distints i que visquin la seva diversitat  de forma lliure i capacitadora o pensin que les diferents formes són totes enriquidores.

Us esperem  diumenge 26 de maig a les 13h30 a l'Ateneu l'Harmonia.


  "La construcció d'Universos fetillers". 

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.