Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Subscribers

Samarreta Fetillera!

Vols el nostre Outfit Fetiller?

Ja ha arribat la nova Samarreta Fetillera a les passareles de l'Olla Esbudella i de Noctiluca, la més moderna i elegant, apte per nits de Samaniat i Vesprades de Canvi de Solstici.

Samarreta Fetillera, oufit fetiller, per anar més enllà del núvol d'Oort i entrar en l'Univers de Goblin. Amb el sac fetiller ja estaràs preparat per anar a la cerca i captura dels tressors fantàstics lectors millors d'aquests 2024!


🟣 La samarreta té el preu de 15 € + 5€ d'enviament. Per fer el pagament  ves a l'enllaç de la web de la nostra editorial per poder fer el pagament: Samarreta Fetillera
🟢 Si prefereixes encarregar-la i recollir-la a la següent trobada o fira que ens veiem, fes el pagament de només 15 euros i indica que ho recolliràs personalment a la pròxima activitat presencial a través del  correu de l'aixeta o de l'editorial i t'indicarem com fer el pagament i com recollir-la. 
🟡​ Selecciona quina talla vols (S, M, L, X, XL) , confirma'ns la teva adreça a l'aixeta o al correu de l'editorial, paga a travès de la web de l'editorial el preu de la samarreta + les despeses d'enviament  i l'encarregarem i te l'enviarem a casa quan la tinguem feta!
 

Samarreta Fetillera