Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 32
    Mecenes

Samarreta Fetillera!

Vols el nostre Outfit Fetiller?

Ja ha arribat la nova Samarreta Fetillera a les passareles de l'Olla Esbudella i de Noctiluca, la més moderna i elegant, apte per nits de Samaniat i Vesprades de Canvi de Solstici. 

Samarreta Fetillera, oufit fetiller, per anar més enllà del núvol d'Oort i entrar en l'Univers de Goblin. Amb el sac fetiller ja estaràs preparat per anar a la cerca i captura dels tressors fantàstics lectors millors d'aquests 2024!


🟣 La samarreta té el preu de 15 € + 5€ d'enviament. Per fer el pagament utilitza l'apartat de l'Aixeta: Crea la teva aportació. 
🟢 Si prefereixes encarregar-la i recollir-la a la següent trobada o fira que ens veiem, fes el pagament de només 15 euros i indica que ho recolliràs personalment a la pròxima activitat presencial al correu de l'aixeta o de l'editorial. 
🟡​ Selecciona quina talla vols (S, M, L, X, XL) , confirma'ns la teva adreça a l'aixeta o al correu de l'editorial, paga a travès de l'Aixeta, (Crea la teva propia aportació) el preu de la samarreta + les despeses d'enviament  i l'encarregarem i te l'enviarem a casa quan la tinguem feta!
 

Samarreta Fetillera