Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 30
    Subscribers

Edicions Secc a la CatCon!

Darrera activitat dels Cinc Anys del Concili Fetiller a la CatCon!

Arriba la CatCon, amb un programa ben intens, tot el cap de setmana del 1-2 de juny i el Concili Fetiller estarà ben present i esperem que ens vingueu a fer companyia!

Primer de tot el nostre Club de lectura a l'Aixeta el pròxim  30 de maig estarà dedicat a Estimades Màquines de Carme Torras, la convidada d'honor de la CatCon! Aquesta setmana vinent us compartirem l'enllaç!

Però el dia absolutament fetiller serà el diumenge 2 de juny! 


HISTòRIES A QUATRE MANS, A DUES MENTS!

Començarem a les 12 h del matí amb la presentació de llibres al Hall de l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú on en David Gómez i la Sònia Boj ens faran una breu entrada al multivers fetiller i ens mostraran com els personatges, ments i relats d'ambdós autors s'entrellacen en relats i novel·les:


Històries a quatre mans, a dues ments

EL CONCILI FETILLER, (DE)CONSTRUINT L'UNIVERS CATACLÀ

I a les 1630 h tindrem la gran activitat final de  l'Aniversari Fetiller! Aquest any celebrem cinc anys del nostre Concili Fetiller, i la CatCon clourà les celebracions d'aquest aniversari, i  atenció! La darrera oportunitat per fer-se amb l'artefacte més poderós del Concili Fetiller, i artífex de l'expansió cataclana: Les cartes fetilleres!




I per acabar el nostre il·lustrador fetiller, Adrià Colás participa en la xerrada: 18.30 – 19.30 h La il·lustració del fantàstic, conduït per Marina Vidal i Miquel Codony. Conversa amb Maria Picassó, Àlex Santaló, Adrià Colàs.




I evidentment estarem tot el cap de setmana, amb una taula al hall, per acompanyar-vos, xerrar i compartir els esdeveniments amb tots vosaltres! Veniu? 

Comments (0)

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.