Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 30
    Mecenes

Edicions Secc a la CatCon!

Darrera activitat dels Cinc Anys del Concili Fetiller a la CatCon!

Arriba la CatCon, amb un programa ben intens, tot el cap de setmana del 1-2 de juny i el Concili Fetiller estarà ben present i esperem que ens vingueu a fer companyia!

Primer de tot el nostre Club de lectura a l'Aixeta el pròxim  30 de maig estarà dedicat a Estimades Màquines de Carme Torras, la convidada d'honor de la CatCon! Aquesta setmana vinent us compartirem l'enllaç!

Però el dia absolutament fetiller serà el diumenge 2 de juny! 


HISTòRIES A QUATRE MANS, A DUES MENTS!

Començarem a les 12 h del matí amb la presentació de llibres al Hall de l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú on en David Gómez i la Sònia Boj ens faran una breu entrada al multivers fetiller i ens mostraran com els personatges, ments i relats d'ambdós autors s'entrellacen en relats i novel·les:


Històries a quatre mans, a dues ments

EL CONCILI FETILLER, (DE)CONSTRUINT L'UNIVERS CATACLÀ

I a les 1630 h tindrem la gran activitat final de  l'Aniversari Fetiller! Aquest any celebrem cinc anys del nostre Concili Fetiller, i la CatCon clourà les celebracions d'aquest aniversari, i  atenció! La darrera oportunitat per fer-se amb l'artefacte més poderós del Concili Fetiller, i artífex de l'expansió cataclana: Les cartes fetilleres!




I per acabar el nostre il·lustrador fetiller, Adrià Colás participa en la xerrada: 18.30 – 19.30 h La il·lustració del fantàstic, conduït per Marina Vidal i Miquel Codony. Conversa amb Maria Picassó, Àlex Santaló, Adrià Colàs.




I evidentment estarem tot el cap de setmana, amb una taula al hall, per acompanyar-vos, xerrar i compartir els esdeveniments amb tots vosaltres! Veniu? 

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.