Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Subscribers

Un regal de Sant Jordi pels nostres Aixeters

En aquestes dates tan especial us volem fer arribar un regal: Nam'Ur, una aventura exclusiva del joc de rol Goblin: el planeta prohibit


Sabem que fa poc temps que correm per aquests indrets. De fet, com aquell qui diu, ens acabem de conèixer. Amb tot, en el nostre primer Sant Jordi junts us volem fer entrega, estimada comunitat, d'un petit obsequi que esperem que sigui del vostre gust.

Es tracta de Nam'Ur, una aventura exclusiva del joc de rol, Goblin. Planeta prohibit, creada i il·lustrada per un dels autors del llibre, Adrià Colàs. Aquest febrer varem tenir l'oportunitat de jugar-la amb un grup roler a la llibreria l'Argonauta. I ara, per primer cop, us l'oferim sencera per a que en pugueu gaudir tots vosaltres.
 

Rescat a Nam'Ur


Si voleu descobrir els secrets d'aquesta aventura, sigui llegint-la o fent rodar els daus, només heu de fer clic a l'enllaç per poder-vos-la descarregar.

Esperem que tots plegats la pogueu gaudir i que passeu una molt bona Diada de Sant Jordi!