Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 32
    Mecenes

Trobades a l'Aixeta: Parlem de manga fantàstic!

Diguem com llegeixes manga?

🟢  Sou d'aquells que algun cop heu dit, "això només són dibuixets"?
🟣 O potser sou d'aquells que de petits estàveu enganxats al capità Harlock, el Dr Slum o Mazinguer Z i Candy Candy i després vàreu pensar que eren massa grans per això del manga anime i ara el cor se us corseca per no estar al dia de l'actualitat?
🟠 O sou d'aquells que si no és Akira, Ghost in the shell, Cawboy bebop o Monster, res no val res, perquè patates...
🟡 O, per contra, sou aquells que heu crescut amb el K3 i ara no us perdeu res del que fan al Som3 i la vostra prestatgeria de manga rivalitza amb la Biblioteca d'Alexandria?

És igual, sigui quina sigui la teva tipologia, la pròxima activitat especial per mecenes a l'Aixeta, és per a tu!

Tindrem en directe a Oriol i la Cris, de la Illa Punteria,i la Rin, de RinandCat, que ens parlaran de gèneres i demografies, del fantàstic i el mangaanime, de tot el que podem trobar en català de gènere fantàstic en català, i de les darreres novetats que podeu gaudir i de les editorials que podem trobar en la nostra llengua!

I també aprofitarem per conèixer bé els seus projectes de creadors de contingut en català, el que fan, perquè varen decidir donar a conèixer el mangaanime en català, i quines són les seves experiències.

Això serà el dia 21 h a les 19 h! Aquí. La setmana vinent us deixarem l'enllaç perquè pugueu connectar!