Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

Més d'un any a l'Aixeta!

Comunitat

Aquest vídeo encara s'està processant
Un any a l'Aixeta. Comunitat, Creadors de mons, Espai creatiu!
 
Març del 2022, ja fa més d'un any que som a l'Aixeta. I volem recordar aquells primers mesos.

L'Aixeta s'ha convertit en la casa de la nostra comunitat, un lloc on compartir activitats, presentar-vos llibres i novetats, parlar amb les autores i els il·lustradors, o fer-la petar amb editors o fer clubs de lectura. Però també un espai per parlar de llibres, de sèries o de notícies frikis al xat de Telegram. Un caliu que aporteu totes i tots plegats, que ens heu acompanyat en aquest primer any a l'Aixeta.

Però sobretot, l'Aixeta, ha estat un espai creatiu, on les nostres autores i il·lustradores han generat durant tots aquests mesos relats il·lustrats intensos, amb humor, pulps, de terror, onírics, bizarros, fantàstics, ciberpunk o distòpics, creadors de mons que han construït un espai de pensament, transformador, crític i empàtic que oferim a tots vosaltres.

I més això ens ha permès compartir aquest espai creatiu amb totes i totes les nostres aixeteres amb Juguem? Relats fantàstics, que ja ha portat algunes de les vostres creacions a la nostra Aixeta. 

És per això que aprofitem aquest moment que l'Aixeta obra les Beques de Creació del 2023 per convidar-vos a tothom a fer-vos mecenes i conèixer aquest espai que estem creant tots junts i animar als que ja sou de la nostra Aixeta a recordar els primers relats que varen formar part de la nostra comunitat i pels que no ens coneixeu i pugueu tastar, ara teniu en obert el primer relat que va formar part de l'Aixeta fins al 30 de gener: 

📌 Tubercles extraterrestres d’Edgar Cotes

🟢 L’últim treball de Mariló Alvárez Sanchis
🟣 Human nature Alister Mairon
🔵 El sentinella Iridisat de Toni Herrero
🟡  L’espasa del mercader d’en menut