Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

El segon volum de Sabres de Sal arribarà aquesta tardor

La segona part de Sabres de Sal ja es troba en procés d'edició. Aqui en fem un breu tast i us n'aproximem la data de publicació (si Lathal vol)
  
 
Com molts debeu saber, la novel·la de fantasia fosca Sabres de sal fou concebuda des de la seva publicació com una obra en dos volums. El primer va arribar a mans dels nostres lectors la tardor passada, i d'ençà d'aquell moment, lectores voraces (algunes fins i tot des de l'altra punta del món) no han deixat de demostrar-nos a les xarxes la seva set de saber-ne més. Que quan sortirà el segon volum, que no podrien esperar anys i panys com sovint passa amb la fantasia per saber com seguirien les aventures dels personatges...

Lectors impacients i fans del Lathalverse, ja podeu deixar de mossegar-vos les ungles perquè tenim bones notícies per a tots vosaltres. L'escriptore ja ha acabat el seu procés creatiu, (i si seguiu el seu twiter, podeu coneixer com ha estat aquest procés, llarg, complex i amb algun entrebanc informàtic). De manera que ja us podem anunciar, per a la vostra tranquil·litat, que tenim el manuscrit a les nostres mans. I que l'hem rebut amb cert zel i avarícia, com si fos un tresor d'aquests tan preuats com els que imperis i espies cobejen a la novel·la. O sigui que si tot va bé i Lathal, la deessa de les aigües, ho permet, a la tardor tindrem Sabres de sal. La revolta de les aigües braves a totes les llibreries. 

I com que aquesta és una notícia que ens fa molta il·lusió, abans de compartir-ho amb la premsa i en obert a les xarxes us hem volgut fer partíceps a vosaltres, els nostres estimats aixeters, del que serà aquest segon volum en exclusiva: 


 
SABRES DE SAL: LA REVOLTA DE LES AIGÜES BRAVES 

Sabres de Sal: La revolta de les Aigües Braves continua les aventures de la tripulació d’en James el Guerxo per les colònies occidentals de Lathalia. La recerca del tresor de l’antic almirall Farenzio, encetada a la primera part, conduirà el protagonistes cap a la revolta d’esclaus que he tingut lloc a Les Àligues. Pirates i rebels hauran d’unir forces si volen sobreviure a l’embat de l’Armada i d’altres potències molt interessades en el que s’amaga a les illes. I és que de vegades, les llegendes més insòlites, tenen un punt de veritat. 


Què? Fa venir ganes de llegir-lo, oi? Per desgràcia, encara haureu d'esperar una mica, doncs el procés de correcció i edició porta el seu temps. Però per fer aquesta espera més suportable, us recordem que podeu gaudir de contingut i material extra del Lathalverse als trams de Sabres de Sal d'aquesta plataforma. Qui sap, potser us hi expliquen alguna curiositat amagada ;)