Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

El Concili Fetiller: cinc anys (de)construint l’univers cataclà. La CatCon 24 i l'Aniversari Cataclà a Vilanova

Concili Fetiller

Aquest vídeo encara s'està processant
El Concili Fetiller: cinc anys (de)construint l’univers cataclà
 El Concili Fetiller: cinc anys (de)construint l’univers cataclà, amb Edgar Cotes, Sònia Boj, Ferran d’Armengol i David Gómez.
Fem una ullada al multiunivers narratiu que apareix en els diversos llibres que el Concili Fetiller ha publicat aquests darrers cinc anys, a través de la mirada dels seus autors. Una mirada empoderada, crítica i diversa.





Ja està l'#CincAnysConciliFetiller ja han passat! I han deixat moments increibles! Gigamesh, Kritik, Literal, Catcon... L'expansió imparable! I tot gràcies a vosaltres. Ha estat un moment genial! Ara tornem a Goblin per forat de cuc! Però no sense donar les gràcies especialment a tots els que ho heu fet possible! 💕🧙🏽‍♀️

La gent del Concili Fetiller som molts, moltes que han fet possible que #AutoresK0 que fem #FantasiCat seguim treballant, junts, en Cercle!

Encara ens queda molta corda i fins i tot varem obrir forats de cuc al futur! Per molts anys Concili fetiller i moltes gràcies a tots i totes!

Sense vosaltres no hauriem fet camí, Kadmon de @pathosformeleditorial
@sergi.g.oset, @marilo_as, @alistermairon , @armanguejorba @zeltiki, @ramona.sf
@bernat.gl_il.lustracio,
@theavendrell,
@txell_illustration,
@davidgomezsimo, @haikujosep, @ivettepj98 , @edgar_cotes, @mateujhayber, @antoni.herrero, @soniabojescobedo, @homefosc, Merce Bagaria. 

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.