Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

Coneixem a un dels nostres mecenes! Petita crònica d'una tarda fetillera!

Petita crònica fetillera

Aquest vídeo encara s'està processant
Fent xarxa, creant comunitat!

 Aquest dijous 22 de febrer el Concili Fetiller ha tingut una visita molt interessant! Quan vàrem obrir la nostra aixeta, una editorial micro com nosaltres, no teníem unes grans expectatives a l'hora que la gent fes cua per fer-se mecenes, ja us ho podeu imaginar!

I de sobte vàrem tenir una gran sorpresa! Teníem un mecenes d'EUA, un autor de Chicago que no només llegia en català, sinó que li agradava el gènere fantàstic i li agradaven els nostres llibres! Wow 🤯 Va ser una gran sorpresa que ens va alegrar molt.

I amb el temps hem anat refermant la nostra relació amb aquest mecenes, Colton Walworth, que també s'ha convertit en un dels nostres autors a través de la proposta Juguem? A través de la qual va arribar-nos el seu relat La gata buida.

I ara farà una setmana ens va arribar un missatge a través de les ones... teníem l'oportunitat de conèixer-nos en persona, en pocs dies s'obriria una finestra temporal i un forat de cuc que ens permetria compartir una tarda amb en Colton i el Concili Fetiller! 💫🌠

El nostre primer punt d'encontre ha estat davant un cafè on hem parlat de #FantasiCat de quin tipus de llibres llegim i hem compartit autors i títols amb els fetillers Sònia Boj i Ferran Armengol. 🧙🏽‍♀

Als fetillers ens ha encuriosit saber com des de Chicago va conèixer una editorial micro com nosaltres i ens ha comentat que probablement a partir d'un article que parlava dels Premis Ictineu de la Societat Catalana de Fantasia i Ciència Ficció!

Després tot passejant per Collblanc hem arribat a la llibreria Llavors que li hem explicat és el centre neuràlgic del barri un punt cultural i d'activitat comunitària i no només una llibreria!

Ens ha comentat que havia anat a la presentació de la novetat d'Ivan Ledesma que li havia agradat molt i havia sortit amb un munt de llibres. Les llibreries són indrets perillosos!🤯 I evidentment a l'estona de passejar per l'Espai Llavors ja tenia un llibre a la mà!

Però la nostra finalitat aquesta tarda era trobar-nos amb l'Edgar Cotes per parlar d'Un Àngel cruel d'Speculallibres al #ClubdeLecturaFantàstic. Vàrem tenir l'oportunitat de compartir amb l'autor aquesta història psicològica, de traumes i obsessions que obre les portes al terror a casa nostra!

I vàrem aprofitar també per què els fetillers poguessin compartir Arcana, que aquest any fa el seu cinquè aniversari amb en Colton i aprofitar a fer una sessió de signatures amb l'Edgar i Un àngel cruel!

Una bona tarda a la Llavors amb molt bona companyia que esperem poder repetir ben aviat! Però sobretot ha estat un dia que hem pogut tastar a flor de pell la petita comunitat que amb el temps hem anat creant a l'aixeta amb tots vosaltres i que ens dona caliu i forces. Moltes gràcies a totes i totes! Colton esperem poder gaudir de la teva companyia ben aviat!