Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

Club de lectura del segon semestre a l'Aixeta (Tots els trams)

Club de lectura de Sabres de sal per comentar els dos volums amb la seva autora!
 

Després del nostre primer club de lectura amb Cordegel, ens han arribat moltes peticions, sobretot ara que ja tenim el segon volum de "Sabres de sal. La revolta de les Aigües Braves" a la disposició de tothom, per fer un club de lectura sobre aquest llibre, per la qual cosa, el títol, de fet ja l'heu anat decidint amb  les sol·licituds dels membres de l'Aixeta i  ara us necessitem a tots  i totes per triar data i hora.

Atenció!  Per celebrar el nostre primer Nadal amb tots vosaltres i com a regal extra per a tots i totes les aixeteres, obrim aquesta activitat, aquest cop, a tots els trams de la nostra Aixeta! 



Aquest mes us proposem el segon  club de lectura exclusiu per a membres d'Aixeta. Aquesta activitat es realitzarà a través de la plataforma Jitsi (no patiu si no sabeu com funciona, escriviu-nos i us en farem cinc cèntims).

Per tal de poder portar-la a terme, però, el primer que ens cal és que ens ajudeu ha escollir la data en la qual preferiu que tingui lloc la trobada lectora. Us n'hem suggerit tres dates durant el mes de gener que podia fer la trobada l'autora, l'Alister Mairon,  i seleccionarem aquella en la qual hi hagi major consens.


Tria quina data et va millor:

Escollir data i hora


Un cop hàgim triat data, celebrarem la trobada entre lectors a través de Jitsi. L'adreça ús la proporcionarem proximament. 

Moltes gràcies i esperem les vostres respostes