Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 30
    Mecenes

Club de lectura del primer Semestre! Estimades Màquines de Carme Torras. Convidada d'Honor de la CatCon 2024!

"Estimades Màquines" de Carme Torras Club extraordinari amb col·laboració amb la Societat Catalana de Ciència Ficció, amb motiu de la CatCon!

Club extraordinari amb col·laboració amb la Societat Catalana de Ciència-Ficció!


Tornem amb el nostre habitual Club de Lectura Aixeter, però aquest cop no comentarem una lectura d'Edicions Secc, si no que, amb motiu de la CatCon2024, xerrarem d'"Estimades Màquines" de Carme Torras, convidada d'honor de la CatCon d'aquest any.
Seguirem el mateix procediment de sempre, una trobada online que més endavant us donarem l'enllaç, però aquest cop, en fer-ho en col·laboració amb la SCCFF,  serà una activitat oberta a qui es vulgui apuntar.

Tenim data pel pròxim club de lectura,  Estimades Màquines.

🟢 Prepareu-vos per xerrar el llibre!
🟣 Però si no l'heu llegit, veniu igual, perquè proposarem petites lectures que esperem us facin venir ganes d'iniciar aquesta lectura.
🟢 Veurem  quina és la biografia de Carme Torras i com "Estimades Màquines" és una excel·lent porta d'entrada per conèixer l'autora i per entrar a la xerrada que participarà en la CatCon2024,  Els reptes de les IA.
🟣 Xerrarem i comentaran la seva lectura amb temes com les lleis de la robòtica, la societat de consum, les relacions familiars o l'ús de la tecnologia

📌 Aviat compartirem amb vosaltres  l'enllaç per assistir a la tertúlia. Per obtenir-lo podeu consultar les publicacions de l'aixeta, o apuntar-vos al nostre grup de telegram on també el compartirem: Espai Lector Edicions Secc

📅   30 de maig a partir de les 1930
 

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.