Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

Cinc llibres per Sant Jordi

S'acosta Sant Jordi i us volem proposar cinc lectures de gèneres diversos però compromeses amb la llengua i la cultura escrita en català.
 
Estem escalfant motors per preparar un retorn als carrers que, esperem, ens ajudi a superar la set de llibres que arrosseguem des de fa tant de temps. Arrenquem el Sant Jordi 2022 amb tota l’energia acumulada acumulada en aquests dos darrers anys de restriccions. Tenim ganes de retrobar-nos als carrers entre roses i llibres. I és per això  que us volem fer un tast de cinc opcions, cinc llibres del nostre catàleg  que podreu trobar als nostres diferents punts de venta i que esperem que us agradin: 

«Adzum i els Monoculars: Fusió!»


Humor i sàtira per amanir una bona dosi de (merescuda) crítica social, econòmica i ecològica de la nostra societat. Una novel·la que especula sobre un futur llunyà on els “cataclans” han colonitzat planetes sencers per construir una República que té poc de democràtica i molt d’absolutista i mega-corporacions que fan i desfan al seu gust. Disfressada d’opereta espacial, «Adzum i els Monoculars: Fusió!», l’autor Sergi G. Oset ha bastit una historia destinada a fer-nos reflexionar entre rialles i bufetades. 


«Dames invisibles» 

Ens parla, sobre el paper, de dones sepulcrals, però també de les seves autores, invisibilitzades sovint, no tant pel seu talent innegable, sinó simplement per la seva condició de dones. «Dames invisibles»és un recull de relats de Mary Shelley, Mary Elizabeth Braddon, Edith Nesbit i Mary E. Wilkins Freeman. Quatre autores injustament oblidades que arriben ara traduïdes al català per Edgar Cotes. 

«Cordegel» 


Rhedynn Cordegel és una protagonista inusual. Fetillera psíquica i caça-monstres, però també brètola malparlada i avariciosa. Gaudeix bevent i lligant cada nit a les tavernes de Noctiluca, el seu planeta natal. Si més no, fins que es veu abocada a una aventura que té més riscos i secrets que no pas festa i mam. Amb «Cordegel», l’autor Edgar Cotes satiritza els tòpics més coneguts de la literatura fantàstica i els hibrida amb altres gèneres mentre construeix, amb to mordaç, una historia crítica amb les problemàtiques socials. 

«Sabres de Sal» 


Una obra de fantasia fosca per a adults que ens transporta al convuls territori de les colònies d’ultramar de l’antic regne de Lathalia. Un indret destinat a convertir-se en tauler de batalla per a potències àvides de conquesta, cau de pirates i custodi de tresors oblidats. Així és «Sabres de Sal: El secret de les aigües manses», la primera novel·la en català de l’autore Alister Mairon amb portada de Marta Maldonado. Una novel·la que enfronta, des de la fantasia, la xacra del racisme, el colonialisme i l’odi entre pobles. 

«El Cercle Fetiller» 

Terrors sorgits de l’espai profund? Déus arcans? Horribles artefactes alienígenes? Substàncies polivalents i alucinògenes? Tot això i molt més trobareu a «El Cercle Fetiller», un recull de relats pensat per atrapar als incauts lectors i sotmetre’ls sota el jou del terror còsmic. 


Trobareu tots aquests llibres, entre molts d'altres, als nostres punts de venda ubicats a diferents punts de la geografia catalana i també a llibreries i  a la nostra web.