Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

Benvinguts a l'Aixeta d'Edicions Secc

Edicions SECC és un segell de fantasia en català amb una comunitat que envolta el nostre projecte editorial que ara ampliarem amb l'Aixeta.
 
Edicions SECC és un segell independent, especialitzat en obres de ciència-ficció i fantasia escrites en llengua catalana per autors nacionals, tant novells com veterans. A Edicions SECC estimem la mitologia de la nostra terra i ens bolquem a compartir-la, modernitzar-la i donar-la a conèixer a través de les nostres publicacions. 
La funció d'una editorial com la nostra és la d'apropar el lector a narratives de gènere que transiten pels marges, lluny de propostes mainstream repetides fins a l'avorriment. Oferir una literatura de qualitat i alternativa. El nostre paper és el de ser valedores (i descobridores) de noves veus i donar-los l'oportunitat de fer-se conèixer. 
 Durant els darrers dos anys hem compartit espais i moments, amb els nostres lectors, autors, il·lustradores, i traductores, convertint-vos en una part molt important de la comunitat que envolta el nostre projecte editorial. És per això que ara volem fer un pas més en aquesta direcció. Edicions Secc enceta una nova etapa que implicarà un seguit de canvis pel que fa a la nostra activitat habitual: Obrir una nova finestra als lectors i a la comunitat dins de la plataforma L'Aixeta. 
 Els darrers temps, per causa de la pandèmia i les restriccions derivades d’aquest fet, han suposat un  cop dur per a tot el sector cultural, que ens ha deixat en una situació crítica. Per tant, des d’Edicions Secc optem per donar aquest pas, a fi de garantir la pervivència del nostre projecte literari i garantir que, en els propers anys, el fantàstic català escrit per autors nacionals seguirà comptant amb l’espai que ha estat Edicions Secc des de la seva fundació. 
Hem escollit aquest mitjà per seguir el camí que ja havien iniciat els darrer dos anys, seguir compartint amb les nostres lectores relats punyents d’autors nacionals, entrevistes amb membres destacats del sector editorial i activitats que ens ajudin a mantenir ben viva la flama de la literatura de gènere escrita en català. Però també volem apostar per altres fórmules, expandir horitzons literaris i oferir-vos molt més contingut extra en diferents formats dels que us hem pogut fer arribar fins ara. I Aixeta és la plataforma que reuneix les condicions per poder desenvolupar tots aquests projectes, pagant de manera justa  tots els actors implicats. 

Esperem que tots i totes tingueu ganes de compartir aquest espai amb nosaltres!