Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Edicions Secc

Scriptorium Especulatiu i creatiu

  • 31
    Mecenes

Presentem l'agenda de maig

Maig ve farcit d'activitats! Us presentem la nostra agenda del mes amb els espais i esdeveniments on ens trobareu a nosaltres i als nostres autors
 

Els dies 21 i 22 de maig ens podreu trobar al mercat de la fira Literal amb els nostres llibres.  Estarem situats a la parada 116, compartint ubicació amb l'Editorial Hermenaute a l'espai de la plaça d'Antonio Gramsci al recinte de la Fira Literal de Barcelona. Dins la Fira, tenim prevista la següent activitat:
  • El dia 21 de maig a les 19h 30 a l'Espai  Ateneu L'Harmonia tindrem la xerrada «Sabres de Sal: drets i lluites de resistència en un univers de fantasia». Amb Alister Mairon, autore. Presenta: Sara Blázquez.

 El dies  21 i 22 de maig podreu trobar la nostra paradeta de llibres al mercat de llibres del Hall Auditori Eduard Toldrà de la CatCon 2022, IV Convenció Catalana de Ciència Ficció  a Vilanova i la Geltrú.

El dia 22 de maig a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú participarem en les següents activitats: 
  • 12:30 – 13:00 Presentació de llibres d'Edicions SECC. Cercle fetiller: recull de terror còsmic i Dames invisibles. Parlaran els autors Ferran d’Armengol, Edgar Cotes i Alister Mairon. 
  • 13:00 – 14:00 Noves veus del fantàstic en català. Taula rodona moderada per Edgar Cotes, amb Selena Soro, J. P. Sansaloni, Elena Bartomeu, Ricard Efa i Alister Mairon.


El dia 28 de maig a la llibreria La Irreductible de Lleida, Alister Mairon presentarà Sabres de sal de la mà de la també autora i conductora de clubs de lectura i ressenyadora, Ramona Solé. La presentació trindrà lloc a les 12h del migdia (C/ de Jaume II, 7. Lleida).